Onze webshop maakt gebruik van cookies om een betere gebruikerservaring te bieden. Wij raden u aan om het gebruik ervan te accepteren. 

Spier Signature Chenin Blanc
  • Spier Signature Chenin Blanc

Signature Pinotage

Spier | 2019

Review (0)
€ 8,90
Incl. BTW
Op voorraad

De Pinotage is dè blauwe druivensoort van Zuid-Afrika. Deze is vroegrijp en heeft een hoog rendement en is bovendien vrijwel immuun tegen allerlei plantenziekten.  Donkere rode kleur. In de mond is deze wijn rond en sappig met accenten zwart fruit en eik-toetsen. Mooie aanhoudende afdronk.


Zacht & Rond
Pinotage

Aantal :
  • 100% Beveiligde betaling
  • Levering binnen de 3 werkdagen

Algemeen
Spier Estate werd in 1692 opgericht door de Duitser Arnout Janz in Stellenbosch. Spier Estate verenigt twee vooraanstaande Zuid-Afrikaanse wijnhuizen: Spier en Savanha. Beiden zijn gevestigd in het hart van de regio Stellenbosch. Beide wijnhuizen hadden al lokale en internationale faam gemaakt vanwege hun kwaliteit. Onder leiding van directeur Neville Carew en zijn dynamische managementteam, is Spier Estate hard op weg om Zuid-Afrika's leider in de wijnindustrie te worden.

Deze wijn is het resultaat van een creatieve expressie, een verlangen om een welgestructureerde, fruitige wijn te produceren, die jong kan gedronken worden en die de wijnliefhebber een constante kwaliteit bezorgt. De wijngaard ligt op slechts 15 km van de Oceaan en zorgt ervoor dat de twaalf jaar oude wijnstruiken de nodige verfrissing krijgen om perfect te kunnen rijpen.

88 Items

Land
Nieuwe wereld
Regio
Stellenbosch
Jaartal
2019
Druif
Pinotage
Sluiting
Schroefdop
Schenktemperatuur
19°
Inhoud
75 cl
Smaakprofiel
Zacht & Rond

Help onze klanten kiezen door als eerste een review te schrijven!

Review schrijven
Signature Pinotage

Klanten die dit product gekocht hebben, hebben ook deze producten gekocht:

Spier Signature Chenin Blanc

Signature Pinotage

€ 8,90
Incl. BTW