Onze webshop maakt gebruik van cookies om een betere gebruikerservaring te bieden. Wij raden u aan om het gebruik ervan te accepteren. 

The Lodge Wines

Het idee “The Lodge Wines” is ontstaan begin 2013.

Door de recente groei van The Lodge Group leek het meer en meer opportuun onze wijnen rechtstreeks te importeren.  The Lodge Group telt met zijn 12 horeca vestigingen immers een afname van ongeveer 60.000 flessen (schuim)wijnen op jaarbasis.  Niet alleen heeft deze afname vele deuren geopend (Famille Perrin, Sierra Cantabria, Terras Gauda, Moët Hennesy, Castiglion Del Bosco, …), maar ook hebben we gemerkt dat vele wijnhuizen een degelijke ambassadeur zien in The Lodge Group.  Zo kunnen we vandaag een “private label” cava aanbieden van Pere Ventura.

Gamma

Ondertussen heeft The Lodge Wines een uniek gamma van wijnen kunnen samenstellen uit 11 verschillende landen,  met als Belgische horecagroep een speciale aandacht voor de Belgische wijnbouwers.

Zo bieden we niet alleen Belgische wijnen aan, maar ook enkele top-wijnen van gekende Belgische wijnbouwers in het buitenland.

Webshop

Niet alleen kan u in onze eigen horecazaken genieten van het aantrekkelijk gamma, maar ook heeft u de mogelijkheid deze wijnen te bestellen via onze gloednieuwe webshop www.lodge-wines.be 

Nieuw: The Lodge Wines Store

Kom shoppen in onze gloednieuwe winkel te Aarschot en neem je favoriete wijnen onmiddellijk mee. Open op zaterdag van 13:00 - 18:00.