Onze webshop maakt gebruik van cookies om een betere gebruikerservaring te bieden. Wij raden u aan om het gebruik ervan te accepteren. 

Het 13e eeuwse Ormanni landgoed is gelegen in het hart van de Chianti , tussen de steden van Poggibonsi en Castellina in Chianti . Bewijs van het erfgoed van deze Toscaanse woning kan worden gevonden in Dante Alighieri 's " Divina Commedia " waar de familie Ormanni wordt genoemd .

Gedurende de laatste 200 jaar is het landgoed eigendom van de familie Brini Batacchi.  Momenteel is het in handen van Paolo Brini Batacchi en zijn dochter Paola.

Het domein heeft een oppervlakte van 242 ha grond , 68 daarvan zijn wijngaarden voornamelijk gewijd aan de teelt van Sangiovese . Ze hebben ook twee prachtige agriturismo ’s namelijk  Podere La Querce en Podere Montignano.

De regio van Barberino Val D’ Elsa zorgt voor expressieve, door de bodem sterk beinvloede wijnen.   De Sangiovese druif brengt hier sappige maar karaktervolle wijnen voort.

 

Er zijn 3 producten.

€ 23,90Prijs
Ormanni Julius IGT Toscane

Ormanni | 2012

Toscane
Krachtig & Complex
Sangiovese, Merlot, Syrah
€ 23,90Prijs
Ormanni Julius IGT Toscane
  Toscane
  Intense Super Tuscan met 16 maanden rijping in nieuwe eiken vaten en 12 maanden op fles. Zeer aangename combinatie van Sangiovese, Merlot en Syrah.   
  € 23,90Prijs
  € 45,00Prijs
  Gran Selezione Chianti Classico
  • RP | 90

  Ormanni | 2012

  Toscane
  Krachtig & Complex
  Sangiovese
  € 45,00Prijs
  Gran Selezione Chianti Classico
   Een van de topwijnen van de Chianti regio. Slechts 1200 flessen van gemaakt. Krijgt een score van maar liefst 95/100 op Wine Enthusiast.   
   € 45,00Prijs