Onze webshop maakt gebruik van cookies om een betere gebruikerservaring te bieden. Wij raden u aan om het gebruik ervan te accepteren. 

Al 6 generaties lang maakt de familie Sanz topwijnen in Rueda.  Dit domein is het oudste uit de regio, maar wel aangepast aan de meest moderne technieken zonder het respect voor de tradities en het terroir te verliezen.  Hun wijnen genieten internationale waardering en vallen jaar na jaar in de prijzen. 

Om de stijgende verkoop te kunnen volgen zijn zij momenteel bezig met de bouw van een gloednieuwe kelder in het hart van Rueda.

Naast droge witte wijnen maakt Sanz ook een zoetere variant, de Chalada. 

Er zijn 3 producten.

€ 9,90Prijs
La Chalada Semi Dulce

Vinos Sanz | 2018

Rueda
Zacht & Zoet
Verdejo
€ 9,90Prijs
La Chalada Semi Dulce
  Rueda
  De La Chalada ("de gekkin") van Vinos Sanz is een originele, halfzoete wijn op basis van 100% Verdejo.   Het is een strogele heldere wijn, met een intense en elegante neus waarin we witte vruchten en een lichte kruidigheid terugvinden. Zijn natuurlijke "frizzantre" geeft aan de wijn een leuke frisse smaak, met een perfecte balans tussen zuurtjes, suiker en alcohol. ...
  € 9,90Prijs
  El Loco

  Vinos Sanz

  € 11,50Prijs
  El Loco

  Vinos Sanz

  € 11,50Prijs
  El Vino Loco
  • GP | 90

  Vinos Sanz | 2019

  Rueda
  Fris & Fruitig
  Verdejo, Sauvignon Blanc
  € 11,50Prijs
  El Vino Loco
   El Loco

   Vinos Sanz

   Rueda
   De wijn is intens strogeel met een lichte groenige toets. Krachtige neus met veel wit en tropisch fruit, en een beetje kruidigheid (anijs). In de mond is hij vol en elegant, met een mooie balans. 
   € 11,50Prijs