
Onze webshop maakt gebruik van cookies om een betere gebruikerservaring te bieden. Wij raden u aan om het gebruik ervan te accepteren.
Om toegang te krijgen tot deze website, gelieve eerst te bevestigen dat u meerderjarig bent.
SORRY, u bent te jong om onze website te mogen bezoeken.
Levering binnen de 3 werkdagen - gratis vanaf 100 €
Massolino's Barbera d'Alba Gisep richt zich op de zwoele, rokerige en verfijnde kant van deze populaire Piemontese druif. Donkere kers, pruim, rook, zoethout, wierook en leder geven deze topper een geweldige smaakcomplexiteit en diepte. Barbera op zijn best!
De geschiedenis van Massolino's wijnbouw begon in 1896 met Giovanni Massolino, een vasthoudend en creatief man die deze karaktereigenschappen doorgaf aan de huidige eigenaars en directe afstammelingen, Franco en Roberto Massolino. Zij zijn erin geslaagd de echte wijnrenaissance van de jaren negentig mee te maken, door de kelder en wijnmakerij te renoveren met de invoering van nieuwe oenologische en agronomische technieken.
Innovatie wordt daar waar mogelijk toegepast, maar de oude traditie worden eveneens behouden. De filosofie van Massolino is om met passie wijn te maken in zijn gebied van oorsprong, met behoud van het typische karakter van de autochtone wijnstok. Zij zijn er vast van overtuigd dat er een onverbrekelijke band bestaat tussen wijnstokken, grondgebied en wijnbouwers.
Massolino is de laatste jaren uitgegroeid tot één van de topdomeinen van Piëmonte en vallen jaar na jaar in de prijzen.
Help onze klanten kiezen door als eerste een review te schrijven!
Quinta de la Rosa
Finca La Emperatriz
Domaine Corbeille
Jet Import
Terras Gauda
Wijnkasteel Genoels-Elderen
Giusti Wine
Vinedos Sierra Cantabria
Matsu
Accornero
La Chablisienne
Salomon Estate
Domaine Corbeille
LePlan-Vermeersch
Bodegas Godeval
Bodegas Godeval
Pagos de Anguix
Juvé y Camps
Giusti Wine
LePlan-Vermeersch
Conti Zecca
Piandimare
Jet Import
Massolino's Barbera d'Alba Gisep richt zich op de zwoele, rokerige en verfijnde kant van deze populaire Piemontese druif. Donkere kers, pruim, rook, zoethout, wierook en leder geven deze topper een geweldige smaakcomplexiteit en diepte. Barbera op zijn best!