Onze webshop maakt gebruik van cookies om een betere gebruikerservaring te bieden. Wij raden u aan om het gebruik ervan te accepteren. 

Juve y Camps Reserva de la familia gift box
  • Juve y Camps Reserva de la familia gift box

Reserva de la Familia in gift box

Juvé y Camps | 2018

Review (0)
€ 19,50
Incl. BTW
Op Voorraad

De Cava's van Juve Y Camps behoren tot de absolute top en scoren altijd hoog bij de internationale wijnpers.  Complexe aroma’s van rijp wit fruit, citrus en toast.  Kelderrijping van minstens 36 maanden op fles zonder toegevoegde suikers. Ideaal als aperitief.  

Guia Penin | 92

Bruisend & Fris
Macabeo, Xarello, Perellada

Aantal :
  • 100% Beveiligde betaling
  • Levering binnen de 3 werkdagen

Juvé y Camps is een wijnmakerij & familiebedrijf gevestigd in San Sadurní d'Anoia, een klein stadje in het noordoosten van de Penedès regio in de buurt van Barcelona. Opgericht in 1921 door Joan Juvé Baqués en zijn vrouw Teresa Camps Farré, heeft drie-generatie de geschiedenis van de wijnmakerij resulteerde in een internationale reputatie voor het produceren van top-kwaliteit Cava. 

Het verhaal van Juvé y Camps begon meer dan 200 jaar geleden, toen Joan Juvé Mir, een moedige en ondernemende wijnbouwer met ideeën die ver zijn tijd vooruit waren aan de slag ging. Zo was de basis gelegd voor wat het familiebedrijf. Zijn zoon, Antoni Juvé Escaiola, heeft het bedrijf  na het overleiden van zijn vader overgenomen. 

Vandaag de dag heeft Juvé y Camps zich gevestigd als één van de meest gerespecteerde Cava producent in Spanje. Juvé y Camps Cava’s worden met grote regelmaat geserveerd op staatsbanketten door de Spaanse koninklijke familie en worden aangeboden aan de bezoekers en gasten door de Rijksoverheid, de Senaat en het Congres.

63 Items

Land
Spanje
Appelatie
Cava
Jaartal
2018
Druif
Macabeo, Xarello, Perellada
Sluiting
Kurk
Schenktemperatuur
Inhoud
75 cl
Smaakprofiel
Bruisend & Fris
Guia Penin
92

Help onze klanten kiezen door als eerste een review te schrijven!

Review schrijven
Reserva de la Familia in gift box

Klanten die dit product gekocht hebben, hebben ook deze producten gekocht:

Juve y Camps Reserva de la familia gift box

Reserva de la Familia in gift box

€ 19,50
Incl. BTW