
Onze webshop maakt gebruik van cookies om een betere gebruikerservaring te bieden. Wij raden u aan om het gebruik ervan te accepteren.
Om toegang te krijgen tot deze website, gelieve eerst te bevestigen dat u meerderjarig bent.
SORRY, u bent te jong om onze website te mogen bezoeken.
Levering binnen de 3 werkdagen - gratis vanaf 100 €
Sappige Monastrell uit de Emporda, aan de Costa Brava. Rijping van 10 maanden in grote Allier vaten. Single vineyard wijn dus gemaakt van druiven van dezelfde wijngaard.
Bij Viníric worden er een verschillende technieken van wijn maken toegepast: van de traditionele - zoals het monitoren van de maanfasen en het gebruik van natuurlijke meststoffen - tot de meest innovatieve technieken: koude fermentaties, inertisaties en andere. Evolutie en experiment, dit is de stijl van Viníric.
Momenteel worden 8 hectare en nog 4 hectare bewerkt, waarbij de hoofdrolspelers de inheemse variëteiten Grenache Noir en Grenache Blanc zijn die naast Xarel.lo, Macabeo, Monastrell, Tempranillo en Syrah bestaan.
Een jong domein met een enorm potentieel.
Help onze klanten kiezen door als eerste een review te schrijven!
Vigneti Zabu
Famille Perrin
Finca La Emperatriz
de Bardos
Giusti Wine
Laurent Perrier
Vigneti del Salento
Accornero
Coca i Fito
Viniric
Viniric
Viniric
Vinyes d'Olivardots
Vinyes d'Olivardots
Sappige Monastrell uit de Emporda, aan de Costa Brava. Rijping van 10 maanden in grote Allier vaten. Single vineyard wijn dus gemaakt van druiven van dezelfde wijngaard.