Onze webshop maakt gebruik van cookies om een betere gebruikerservaring te bieden. Wij raden u aan om het gebruik ervan te accepteren. 

Famille Perrin Vacqueyras “Les Christins”
  • Famille Perrin Vacqueyras “Les Christins”

Vacqueyras “Les Christins”

Famille Perrin | 2018

Review (0)
€ 18,50
Incl. BTW
Op voorraad

Deze Vacqueyras is een mooi voorbeeld van de prachtige Grenache wijnen ten zuiden van het Rhônedal. Een krachtig gestructureerde wijn met een goede balans en een groot bewaarpotentieel. 


Krachtig & Complex
Grenache, Syrah

Volume kortingen

AantalEenheidskortingU Bespaart
6€ 3,08Tot € 18,51
Aantal :
  • 100% Beveiligde betaling
  • Levering binnen de 3 werkdagen

Algemeen
De geschiedenis van Beaucastel start in het begin van de 17e eeuw. De Perrins verschenen in het begin van de 20e eeuw. Ze zijn nu vijf generaties verder en er staat een wereldbedrijf op het gebied van kwaliteitswijnen met de Rhône als referentiepunt. Van zeer betaalbaar tot en met de absolute top.
De familie-portfolio in de zuidelijke Rhône is nu zo uitgebreid dat ze besloten hebben uitsluitend Rhône-wijnen van Perrin te voeren. Alles aan visie, techniek en wijngaardbewerking die Beaucastel de begeerde,
mondiale toppositie bezorgd heeft, is van toepassing op de wijngaarden en de wijnen met de andere herkomstbenamingen, zoals Ventoux, Lubéron, Côtes du Rhône, Gigondas, Vinsobres, Rasteau en
Vacqueyras. Dit alles met behoud van het eigen karakter; de onderlinge verschillen tussen de wijnen zijn immers groot en bewijzen de respectvolle werkwijze.

 

Degustatie
Een zeer donkere en krachtige, kersrode kleur met de schakering zwart. Vanaf het eerste mondcontact, met deze goed versmolten materie, voorzien van een romige tot fluwelen textuur, is er sprake van een formidabele vitaliteit en smaakkracht, met tinten van zwarte peper, de geuren van garrigues en hars/dennenbomen. Heerlijke en uiterst
originele expressie. Ook vruchtentonen als bramen en kers en daarnaast heel verrassend, de tonkaboon. Een krachtig gestructureerde wijn met een goede balans.

 

Serveren
Krachtige diner- eet/wildwijn: hert, haas, wild zwijn, lamsbout, T-bone etc. In het zuiden serveert men zo'n wijn ook graag, voorzichtig gekoeld, bij een zeer rijke bouillabaisse. Ook lekker bij harde, belegen kazen.

37 Items

Land
Frankrijk
Regio
Côtes du Rhône
Appelatie
Vacqueyras
Jaartal
2018
Druif
Grenache, Syrah
Sluiting
Kurk
Schenktemperatuur
19°
Inhoud
75 cl
Smaakprofiel
Krachtig & Complex

Download

TF Perrin Vacqueyras

Download hier de technische fiche.

Download (722.4k)

Help onze klanten kiezen door als eerste een review te schrijven!

Review schrijven
Vacqueyras “Les Christins”

Klanten die dit product gekocht hebben, hebben ook deze producten gekocht:

Famille Perrin Vacqueyras “Les Christins”

Vacqueyras “Les Christins”

€ 18,50
Incl. BTW