Brut Nature Vergroot foto

Brut Nature

Mas Candi

De cava van Mas Candi is zonder toegevoegde suiker gemaakt van de autochtone varieteiten Macabeu, Xarel-lo en Parellada, met de nadruk op de Xarel-lo. Minstens twee jaar rijping op fles.

Meer details

JaartalNvt
DruifXarel.lo, Perellada, Macabeo
SluitingKurk
Schenktemperatuur
BiologischJa

12,90 €

Dit product is niet langer op stock

Meer informatie

Nadat de vier jonge wijnmakers van Mas Candi elkaar tijdens hun studies wijnbouw en oenologie hadden leren kennen, verenigden ze zich om hun eigen wijnen te gaan maken van de gaarden die ze van hun grootouders erfden.

Mas Candi ligt in Gunyoles d'Avinyonet, naast het natuurpark van el Garraf. Sinds de zestiende eeuw wordt hier al land bebouwd door de familie Cusco (Cal Candi) en de makers betrokken ook de gaarden van Font-Rubi, Pla del Penedès en Torrelavit bij hun bedrijf.

Mas Candi werkt volledig biologisch. Zij maken ook enkele organische wijnen zonder sulfiet, waaronder de schuimwijn Tinc Sekt. 

Reviews

Door op 06 Nov 2017 (Brut Nature) :
(5/5

Bio cava

Afgelopen zomer bezocht, kleinschalig bio domein, met heerlijke cava's

 Rapporteer misbruik

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...