Petit Chablis Vergroot foto

Petit Chablis

La Manufacture

Fris en levendige wijn, met aroma's van witte bloemen en citrus. Prachtige minaraliteit. 

Meer details

Jaartal2015
DruifChardonnay
SluitingKurk
Schenktemperatuur
Inhoud75 cl

15,50 €

Dit product is niet langer op stock

Nog geen reviews
Schrijf een review

Meer informatie

De oprichters van la Manufacture zijn liefhebbers van “la Belle Ouvrage” – een traditioneel Frans gezegde, het concept van perfect gemaakt werk. Ze maken hun wijnen met dezelfde precisie en oog voor detail dat we kennen van het traditionele vakmanschap bij horloge-fabrikanten, haute couture, en het maken van porcelein. Frankrijk staat al eeuwen wereldwijd bekend voor zijn unieke know-how. La Manufacture is vastbesloten te streven naar uitmuntendheid en verfijnde afwerking en wil het prestigieuze portret van het Frankrijk van vandaag met de waarden van het verleden verenigen en naar voren brengen.

Benjamin Laroche is een geboren Chablisien. Zijn familie heeft als sinds 1663 wijngaarden in de Chablis streek en creerde een wijngaard die gekend is als één van de parels uit de Chablis appellatie. Van het werk tussen de wijnranken als jonge kerel tot het beheren van organisaties (Rhône vallei, Languedoc en Bourgogne), reisde hij door Frankrijk en de rest van de wereld gedurende meer dan 15 jaar. Dankzij deze brede waaier aan ervaring is hij er in geslaagd de wensen en noden van de meest veeleisende wijnliefhebbers te beantwoorden.

Hij is constant op zoek naar verborgen schatten bij gepassioneerde wijnmakers die hun wijngaarden beheren met veel aandacht. Daarna selecteert en distribueert hij ze onder zijn zegel van excellentie: La Manufacture.

Reviews

Geef als eerste een review !

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...