Wijndomeinen

Wijndomein Ruinart

 

 

 


Het huis Ruinart is officieel begonnen op 1 september 1729 door Nicolas Ruinart, een echte entrepeneur. Door dit te realiseren maakte hij de droom van zijn oom, de Benedictijnse monnik Dom Thierry Ruinart, waar en creëerde hierbij het eerste Champagne huis.


Gedurende de eeuwen heen heeft het Ruinart huis altijd de traditie van perfectie hoog gehouden, omarmd door de fundamentele waarden van authenticiteit, openheid, verfijning en kwaliteit waarbij de Champagnes worden opgeslagen in misschien wel de mooiste grotten van de Champagne.

De quest naar perfectie wordt hoofdzakelijk geïllustreerd door het hoofdzakelijk gebruik van de Chardonnay druif welke wordt gebruikt in de compositie van de hele Ruinart reeks en bij de prestigieuze Dom Ruinart Champagnes, die door hen vloeit als een gouden lijdraad.

De Chardonnay straalt bij al de wijnen, en showen hun specifieke helderheid dat zo distinctief maakt. Deze kwaliteiten hebben de Ruinart cultuur en stijl gemaakt en gebouwd in de loop der jaren, wat ze tot een esthetische Champagne heeft gevormd welke wereldwijd word herkend en erkend.


Meer info over dit topdomein via www.ruinart.com.

More
Toon 1 - 2 van 2 items
Toon 1 - 2 van 2 items