Wijndomeinen

Wijndomein Bouché Père & Fils

Logo Bouché Père & Fils


Al vier generaties lang bestaat het familiebedrijf van Bouché, dat vandaag de dag is uitgegroeid tot een mooi statig champagnehuis in Epernay. Bouché produceert gemiddeld 200.000 flessen per jaar.


De champagne van Bouché Père & Fils vindt zijn oorsprong bij Abel Bouché in 1920. In die periode had de familie zo’n 2,5 hectare direct achter het huis gelegen. De zoon van de oude Bouché heeft het merk in snel tempo uitgebouwd in de periode na 1945.


Tegenwoordig worden er druiven verbouwd op 30 hectare grond, voornamelijk de Chardonnay druif, waarbij een aantal hectare zelfs het predicaat premier cru mogen voeren. Het huis beschikt over eigen champagnekelders die wel 10 meter diep onder het huis liggen. Alle champagnes van Bouché Père & Fils hebben minimaal drie jaar gerijpt op fles voordat zij worden verkocht.


Vandaag de dag heeft Nicolas Bouché met zijn energieke kijk op champagne zaken de leiding over het statige champagne huis.


Meer info over dit topdomein op www.champagne-bouche.fr.
 


Wijnkelder Bouché Père & Fils

Toon 1 - 6 van 6 items
Toon 1 - 6 van 6 items