Wijndomeinen

The Lodge Wines

Het idee “The Lodge Wines” is ontstaan begin 2013.

Door de recente groei van The Lodge Group leek het meer en meer opportuun onze wijnen rechtstreeks te importeren.  The Lodge Group telt met zijn 11 brasseriën en evenveel hotels immers een afname van ongeveer 60.000 flessen (schuim)wijnen op jaarbasis.  Niet alleen heeft deze afname vele deuren geopend (Famille Perrin, Domaine Roux, …), maar ook hebben we gemerkt dat vele wijnhuizen een degelijke ambassadeur zien in The Lodge Group.  Zo kunnen we vandaag een “private label” cava aanbieden van Pere Ventura.

Gamma

Ondertussen heeft The Lodge Wines een uniek gamma van wijnen kunnen samenstellen uit bijna 10 verschillende landen,  met als Belgische horecagroep een speciale aandacht voor de Belgische wijnbouwers.

Zo bieden we niet alleen de wijnen uit België aan (Genoels-Elderen en Domein Aldeneyck), maar ook enkele top-wijnen van gekende Belgische wijnbouwers in het buitenland (de Entre deux mers van Château de Fontenille, de St.-Estèphe van Château Clauzet en als topper de St-Emilion van Château La Marzelle).

Webshop

Niet alleen kan u in onze eigen horecazaken genieten van het aantrekkelijk gamma, maar ook heeft u de mogelijkheid deze wijnen te bestellen via onze gloednieuwe webshop www.lodge-wines.be 

Bestelling afhalen in uw Lodge-brasserie

Kies na uw wijnbestelling één van uw favoriete Lodge-brasserie als afhaalpunt. Laten leveren kan natuurlijk ook tegen een kleine meerprijs.