Onze webshop maakt gebruik van cookies om een betere gebruikerservaring te bieden. Wij raden u aan om het gebruik ervan te accepteren. 

Famille Perrin Gigondas La Gille
  • Famille Perrin Gigondas La Gille

Gigondas La Gille

Famille Perrin | 2012

Review (0)
€ 24,90

(€ 108,90 doos)

Incl. BTW
Laatste items in voorraad

Mooie Gigondas met fijne tannines en mooie balans en concentratie. Goed bewaarpotentieel. Krijgt 92/100 van Wine Advocate. 

Robert Parker | 92

Krachtig & Complex
Grenache, Syrah

Aantal :
  • 100% Beveiligde betaling
  • Levering binnen de 3 werkdagen

Zeg Perrin en je denkt aan het magische kasteel Château de Beaucastel en het tot de verbeelding sprekende Châteauneuf-du-Pape dat wereldwijd fel gegeerd wordt. Beaucastel bestaat al sinds het begin van de 17de eeuw, maar het was pas in 1909, toen de familie Perrin eigenaar werd, dat het toen honderd hectare tellend domein een heuse metamorfose onderging. Meer dan honderd jaar later, en inmiddels al de vijfde generatie, is het imperium van Perrin uitgegroeid tot 325 hectare wijngaard waarvan het overgrote deel in eigen bezit is.

Het succes dat de familie vandaag kent is in grote mate te danken aan de inmiddels overleden Jacques Perrin, van de derde generatie, een heuse ‘biodynamist’ avant la lettre. Zijn filosofie? Goede wijn maak je door de druif in de best mogelijke natuurlijke omstandigheden zijn gang te laten gaan. En zo geschiedde, want reeds in 1964 werden alle scheikundige meststoffen en onkruidverdelgers uit de wijngaard gebannen. Ook in de kelder wordt niets aan het toeval overgelaten. De Perrins bouwden op het nabijgelegen landgoed La Vieille Ferme een ultramoderne vinificatiekelder voorzien van alle technische snufjes.

Maar de familie zal vooral de geschiedenisboeken ingaan als de meester van de blenders. Het is ontegensprekelijk het grote geheim van de Perrins, die ervan overtuigd zijn dat het blenden van de juiste druiven in de juiste hoeveelheden voor betere wijnen zorgt. Iets wat nog jaarlijks eigenhandig door de familie gedaan wordt.

6 Items

Land
Frankrijk
Appelatie
Gigondas
Jaartal
2012
Druif
Grenache, Syrah
Sluiting
Kurk
Schenktemperatuur
18°
Inhoud
75 cl
Biologisch
Ja
Smaakprofiel
Krachtig & Complex
Robert Parker
92

Help onze klanten kiezen door als eerste een review te schrijven!

Review schrijven
Gigondas La Gille

Klanten die dit product gekocht hebben, hebben ook deze producten gekocht:

13 andere producten in dezelfde category:

Famille Perrin Gigondas La Gille

Gigondas La Gille

€ 24,90

(€ 108,90 doos)

Incl. BTW